Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ 59-51...



Η ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ επιζητούσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΚ για την περίοδο 2015-2016 απέναντι στην ομάδα του Τυρού εκτός έδρας αλλά για μια ακόμη χρονιά δεν κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Απεναντίας ο Τυρός κατάφερε να πάρει την νίκη και να τριτώσει τις επιτυχίες του για φέτος κρατώντας παράλληλα απόρθητη την φετινή του έδρα στο Άστρος.

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομαδες να συμβαδίζουν στο σκορ, η ομαδα του Τυρου κατόρθωσε να ξεφύγει και να κρατά την διαφορα στους 10 ποντους. Η ομαδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ομως με αντεπίθεση διαρκείας κατορθωσε να προσπεράσει στο σκορ και να κρατα τα ηνια του αγωνα για μικρο όμως χρονικό διάστημα... Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, καθαρού μυαλού καθως και τα αρκετα χαμενα -για εναν ακομα αγωνα- για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ αμυντικά ριμπάουντ, έγειραν την πλάστιγγα προς την μεριά των Αρκάδων οι οποιοι και επωφελήθηκαν το δωρο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με αποτέλεσμα να κρατήσουν τα ηνια του παιχνιδιού μεχρι την λήξη του αγώνα παρα την συνεχη και εντονη προσπάθεια υποστήριξης των οπαδων του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που ακολούθησαν την ομάδα μεχρι το Αστρος.

Απο τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ξεχώρισαν οι Κοζιωτης Παναγιωτης με 19 ποντους καθως και οι Νικος Κουγιας και Παναγιωτης Μποζιονελος με 9 και 7 πόντους αντιστοιχα.




εφορος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου